GoPro HERO8 Dual Battery Charger + Battery

De GoPro Dual Battery Charger + Battery voor HERO8 Black bestaat uit een oplader en een accu voor de GoPro HERO8 action cam. Met de oplader kunt u twee accu's tegelijkertijd opladen.

Wat je ook met je GoPro gaat doen, extra accu's zijn geen overbodige luxe. Koop ik een nieuwe GoPro camera dan koop ik ook direct een nieuwe een GoPro Dual Battery Charger + Battery. Hiermee kan je je extra batterij opladen en de andere batterij gebruiken. De GoPro Dual Battery Charger + Battery is een kit met een dubbel lader en batterij. Ook al heb ik accu's van de vorige camera's, deze worden door de jaren heen toch minder. Verder gebruik ik vaak meerdere camera's dus al zou ik de oude accu's voor de nieuwe camera gebruiken dan kom ik voor de oudere modellen te kort.

De accu kan natuurlijk in de camera worden opgeladen maar dan kan je de camera niet gebruiken, daar zijn extra accu's voor. Met de Dual Charger kan je dan twee accu's opladen en een derde gebruiken. Opladen kan vie de los verkrijgbare GoPro Supercharger die voorzien is van een US, EU en UK stekker, handig voor op reis. Of via een powerbank als je onderweg bent.

Ondanks het nieuwe uiterlijk is deze accu compatible met z'n voorgangers en zal dus ook werken met de accu/lader van HERO7/HERO6/HERO5 Black en HERO (2018). Volgens GoPro is het voor HyperSmooth 2.0 en TimeWarp 2.0 noodzakelijk om de nieuwe accu's te gebruiken maar bij test blijkt dat de oude accu's geen problemen opleveren.

Productbeschrijving

Laad handig twee HERO8 accu's tegelijkertijd op met de Dubbele acculader. Laadt via elke USB-poort op. Gebruik met de GoPro Supercharger (internationale oplader met dubbele poort) om tot 38% sneller op te laden. Dubbele status leds geven de laadstatus weer. Inclusief een extra 1220mAh lithium-ion oplaadbare accu voor je HERO8/HERO7/HERO6/HERO5 Black of HERO (2018).

Belangrijkste kenmerken van de GoPro Dual Battery Charger + Battery

  • Twee accu's tegelijk opladen
  • Geschikt voor gebruik met de GoPro Supercharger
  • Indicatielampje
  • 1220mAh lithium accu

Meegeleverde accessoires

Meegeleverde accessoires

  • Dubbele acculader HERO8/HERO7/HERO6/HERO5 Black / HERO (2018)
  • Oplaadbare accu HERO8/HERO7/HERO6/HERO5 Black / HERO (2018)
  • USB-C-kabel 45cm