GoPro HERO7 Dual Battery Charger + Battery

De GoPro Dual Battery Charger + Battery voor HERO7/HERO6/HERO5 Black en HERO (2018) bestaat uit een oplader en een accu voor de GoPro HERO action cam. Met de oplader kunt u twee accu's tegelijkertijd opladen.

Wat je ook met je GoPro gaat doen, extra accu's zijn geen overbodige luxe. Toen ik me HERO5 Black kocht dan ook meteen een GoPro Dual Battery Charger + Battery kit gekocht. Hiermee kan je je extra batterij opladen en de andere batterij gebruiken. De GoPro Dual Battery Charger + Battery is een kit met een dubbel lader en batterij. Voor de HERO4 heeft GoPro ook een GoPro Dual Battery Charger + Battery kit.

De accu kan natuurlijk in de camera worden opgeladen maar dan kan je de camera niet gebruiken, daar zijn extra accu's voor. Met de Dual Charger kan je dan twee accu's opladen en een derde gebruiken. Opladen kan vie de los verkrijgbare GoPro Supercharger die voorzien is van een US, EU en UK stekker, handig voor op reis. Of via een powerbank als je onderweg bent.

Productbeschrijving

Laad handig twee HERO7/HERO6/HERO5 Black of HERO (2018) accu's tegelijkertijd op met de Dubbele acculader. Laadt via elke USB-poort op. Gebruik met de GoPro Supercharger (internationale oplader met dubbele poort) om tot 45% sneller op te laden. Dubbele status leds geven de laadstatus weer. Inclusief een extra 1220mAh lithium-ion oplaadbare accu voor je HERO7/HERO6/HERO5 Black of HERO (2018).

Belangrijkste kenmerken van de GoPro Dual Battery Charger + Battery

  • Twee accu's tegelijk opladen
  • Geschikt voor gebruik met de GoPro Supercharger
  • Indicatielampje
  • 1220mAh lithium accu

Meegeleverde accessoires

Meegeleverde accessoires

  • Dubbele acculader HERO7/HERO6/HERO5 Black / HERO (2018)
  • Oplaadbare accu HERO7/HERO6/HERO5 Black / HERO (2018)
  • USB-C-kabel 45cm