HERO7 Black update v01.80

HERO7 Black update v01.80

Deze HERO7 Black update brengt wat verbeteringen voor het gebruikers gemak.

Hoogtepunten

  • Gebruikers Verbeteringen
    • Lost het probleem in de Media Gallery op van het snel vooruit en achteruit spoelen met de schuifregelaar.
    • Voorkomt vastloop problemen tijdens software-updates en bij het draaien van de camera na het opnemen in bepaalde instellingen.
    • Algemene bug fixes

Doe de update naar v1.80 alleen met een originele GoPro HERO7 Black Batterij anders bestaat de kans dat je je HERO7 Black bricked.

Gedetaileerde informatie over het "gebruik" van 3rd party batterijen vindt je hier: GoPro HERO7 batterijen.

Hoe update je je GoPro HERO7?

Dat is heel eenvoudig, als je de GoPro app (voorheen Capture) gebruikt dan geeft deze al zelf aan dat er een update is. Zorg er voor dat als je de update gaat doen dat je GoPro en smart device accu's vol zijn.GoPro Tips

Geloof het of niet, sneeuw, je vingerafdruk of zelfs een waterdruppel kan een gouden moment verpesten. Als je in het water filmt, lik je de lens en wacht tot deze droog is en dompel hem dan in het water. Herhaal indien nodig. Deze simpele truc doet wonderen. Je kunt ook Rain-X® gebruiken als je het hebt. Dat werkt ook.

Het is in het begin heel verleidelijk om allerlei accessoires te kopen die uiteindelijk niet gebruikt worden. Koop daarom als eerste een GoPro 3-Way, deze is heel divers inzetbaar en breid daarna uit met spullen die je echt mist.

In een omgeving met weinig licht is het verstandig om maximaal met 24 fps te filmen om een correcte belichting te krijgen. Vanaf de HERO5 Black kan je via Protune ook de sluitertijd vast zetten op bijv. 1/60 om ze de ISO laag te houden en ruis te verminderen.