GoPro Gooseneck

Gebruik de GoPro Gooseneck voor het filmen of fotograferen uit creatieve camerahoeken. Deze flexibele arm met een lengte van 20.3cm is te gebruiken met elke GoPro mount die is voorzien van een quick release basis.

Dit kan bijvoorbeeld zijn de Suction Cup, Jaws: Flex Clamp, Curved en Flat Adhesive mounts en meer. Of gebruik hem als handstatief.

De Goosneck is iets langer dan die bij de Jaws: Flex Clamp zit. Je kunt meerdere GoPro Goosenecks combineren voor meer lengte en flexibiliteit. Zo kan je de Gooseneck van de Jaws Flex Clamp dus samen met de Gooseneck gebruiken.

Heb je Jaws: Flex Clamp, dan heeft BCC hier ook een mooie aanbieding voor.

Kenmerken van de GoPro Gooseneck

  • Flexibele arm met een lengte van 20.3cm
  • Compatibel met standaard GoPro mounts
  • Ook te gebruiken als handstatief
  • Combineer meerdere Goosenecks voor extra lengte en flexibiliteit


GoPro Tips

Geloof het of niet, sneeuw, je vingerafdruk of zelfs een waterdruppel kan een gouden moment verpesten. Als je in het water filmt, lik je de lens en wacht tot deze droog is en dompel hem dan in het water. Herhaal indien nodig. Deze simpele truc doet wonderen. Je kunt ook Rain-X® gebruiken als je het hebt. Dat werkt ook.

Slowmotion is natuurlijk een heel fraai effect maar, houd er rekening mee dat een hoge frame rate (fps) veel meer licht vereist dan op normale snelheid (24/25 fps) filmen.

In een omgeving met weinig licht is het verstandig om maximaal met 24 fps te filmen om een correcte belichting te krijgen. Vanaf de HERO5 Black kan je via Protune ook de sluitertijd vast zetten op bijv. 1/60 om ze de ISO laag te houden en ruis te verminderen.