GoPro Floaty

Al staat het water hem tot aan de lippen, jouw GoPro HERO(5) Session houdt het hoofd boven water dankzij de Floaty! De Floaty zorgt ervoor dat je camera blijft drijven als deze onverwachts loslaat en je vindt hem snel terug dankzij de oranje kleur!

Zorg dat jouw GoPro HERO Session niet kopje onder gaat met de Floaty. Mocht je camera onverwachts losraken van zijn Mount, dan blijft hij dankzij de Floaty drijven. De Floaty wordt geleverd met een Adhesive Anchor, een plakker bijvoorbeeld voor op je surfboard. Met de meegeleverde Tether, een veiligheidskoord, maak je jouw HERO Session vast aan de Adhesive Anchor voor nog een stukje extra veiligheid!

Dit zit er in de doos:

  • Floaty
  • Adhesive Anchor: plakker
  • Tether: veiligheidskoord om de camera vast te maken aan de plakker
  • Thumb Screw

Geschikt voor HERO Session en HERO5 SessionGoPro Tips

In een omgeving met weinig licht is het verstandig om maximaal met 24 fps te filmen om een correcte belichting te krijgen. Vanaf de HERO5 Black kan je via Protune ook de sluitertijd vast zetten op bijv. 1/60 om ze de ISO laag te houden en ruis te verminderen.

Ben je niet tevreden met de standaard instel mogelijkheden, gebruik dan Protune om volledige controle over de instellingen te krijgen.

Zorg de dag van te voren je accu's vol zijn en je microSD kaarten leeg.