GoPro BacPac Extension Cable

GoPro BacPac Extension Cable

Bedien je GoPro LCD Touch BacPac nu vanaf een afstandje met de BacPac Verlengkabel! Dankzij de bijna 1 meter lange kabel kun je nu eenvoudig vanaf een afstand je instellingen wijzigen en daarnaast is ook de GoPro Battary BacPac erop aan te sluiten!

Nog zo'n handige accessoire hebbeding is de BacPac Extension Cable. Dit is een kabel van ongeveer 1 m die je in je GoPro-poort prikt en aan de andere kant kan je dan een van de BacPacs prikken. Nu kan je de GoPro ergens op je fiets monteren en met de BacBac Extension Cable de LCD BacPac op je stuur bevestigen zodat je de camera op die mannier kan bedienen. Zit je GoPro op een selfie stok dan kan je de LCD BacPac bij het handvat bevestigen en zo zien wat je aan het filmen bent. Dit kan natuurlijk met een mobiele telefoon, maar dan is je accu ook weer sneller leeg.

Zit je GoPro ergens op een lastig bereikbaar plekje zoals hierboven an beschreven, dan kan je via de BacPac Extension Cable de Battery BacPac op een toegankelijke plek bevestigen en zo makkelijk verwisselen.

De GoPro BacPac Extension Cable was oorspronkelijk rond de € 70,- maar bij fonQ koop je hem nu al voor maar € 5,99, een leuk schoen cadeautje.

De GoPro BacPac Extension Cable is geschikt voor de HERO3, HERO3+ en HERO4.

Media

GoPro BacPac Extension Cable for Hero 3 / 3+ / 4 - REVIEW © YouTube.com / Ifti's Tech Corner


GoPro Tips

De camera kan op plekken komen waar je zelf niet kan komen, dus wees creatief. Experimenteren zorgt voor het beste resultaat.

Geloof het of niet, sneeuw, je vingerafdruk of zelfs een waterdruppel kan een gouden moment verpesten. Als je in het water filmt, lik je de lens en wacht tot deze droog is en dompel hem dan in het water. Herhaal indien nodig. Deze simpele truc doet wonderen. Je kunt ook Rain-X® gebruiken als je het hebt. Dat werkt ook.

Slowmotion is natuurlijk een heel fraai effect maar, houd er rekening mee dat een hoge frame rate (fps) veel meer licht vereist dan op normale snelheid (24/25 fps) filmen.