Print this page

GoPro Lens Replacement Kit

Deze set bevat alle benodigdheden voor de vervanging van de glazen Dive Housing of Wrist Housing lens. Inclusief twee vervangende lenzen en seals, schroeven en een schroevendraaier voor probleemloze reparaties.

De Dive Housing is de waterdichte behuizing die bij de HERO3 werd geleverd deze heeft is te herkennen aan de schroeven aan de voorkant van de lens.



Deze site bevat links naar verschillende wederverkopers die een klein deel van hun inkomsten met ons delen wanneer u iets koopt via die links. U zult geen cent meer betalen en we gebruiken het geld om de website te onderhouden. Als u van plan bent iets te kopen, steun ons dan alstublieft door deze links te gebruiken.

GoPro Blog is niet gelieerd aan GoPro, Inc. en is een persoonlijke blog met tips & tricks over GoPro-camera's, accessoires, gebruik en advies. GoPro, HERO, Karma, Quik, QuikStories en hun respectieve logo's zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van GoPro, Inc.

GoPro Blog is niet gelieerd aan SanDisk, Inc. Onze aanbevelingen voor hun micro SD kaarten bestaan puur uit eigen ervaring, test data, research en bevindingen van gebruikers. We worden niet betaald door SanDisk, Inc. om hun producten te promoten.

© Copyright 2019 XiPHiAS Photography. Alle rechten voorbehouden.

Sjabloon ontworpen door Gavick Pro, aangepast door XiPHiAS Web Design.