Aloha Tee

Tropische graphics op licht kaki houden dit T-shirt stijlvol, casual en klaar voor wandelingen op het strand of om gewoon wat rond te hangen. Het is gemaakt van een licht verwarmde pre-laundered ringspun katoen/polyester mix die sterkte en comfort combineert om zijn vorm te behouden en zacht te blijven voor de komende jaren.

access_time

After Party Tee

Ons zwart-op-zwart After Party T-shirt zal je helpen het feest gaande te houden en je klaar te maken voor wat de dag (of nacht) ook in petto heeft. Het is gemaakt van een licht verwarmde pre-laundered ringspun katoen/polyester mix die sterkte en comfort combineert om zijn vorm te behouden en zacht te blijven voor de komende jaren.

access_time

The Collector Tee

Dit ultrazachte T-shirt is voorzien van een stapel legendarische GoPro-camera's in een modern kunstontwerp dat een knipoog geeft naar ons voortdurende streven naar innovatie en avontuur. Het is gemaakt van een pre-laundered ringspun katoen/polyester mix die sterkte en comfort combineert om zijn vorm te behouden en zacht te blijven voor de komende jaren.

access_time

The Benchetler Tee

Skiër en kunstenaar Chris Benchetler deelt zijn diepe verbondenheid met de natuurlijke wereld met een handgetekend GoPro-logo dat een reis van de bergen naar de zee vastlegt. Gemaakt van een licht heathered pre-laundered ringspun katoen/polyester mix die kracht en comfort combineert om zijn vorm te behouden en zacht te blijven voor de komende jaren.

access_time

Still Rippin Tee

Deze schedel en iconische GoPro graphic herinnert ons eraan dat onze avonturen voor altijd voortleven door de herinneringen die we vastleggen. Gemaakt van een licht heathered pre-laundered ringspun katoen/polyester mix die kracht en comfort combineert om zijn vorm te behouden en zacht te blijven voor de komende jaren.

access_time

Elevation Graphic Tee (Dames)

Dit speciale Elevation T-shirt met graphic heeft een ultrazachte afwerking en een aquarelprint van de beroemde kunstenaar Max Romey. Het is ideaal om thuis of op je volgende uitje te posten.

access_time

Elevation Graphic Tee

Dit speciale Elevation T-shirt met graphic heeft een ultrazachte afwerking en een aquarelprint van de beroemde kunstenaar Max Romey. Het is ideaal om thuis of op je volgende uitje te posten.

access_time

Global Graphic Tee (Blauw)

Vertegenwoordig je planeet met het comfortabele, zachte Global ringgesponnen T-shirt van katoen en polyester. Een nonchalante pasvorm en moderne geometrische kunst maken de look compleet, en de hoogwaardige zeefdruktechniek zorgt voor duurzaamheid in de loop van de tijd. Verkrijgbaar in grijs of blauw.

access_time

Global Graphic Tee (Grijs)

Vertegenwoordig je planeet met het comfortabele, zachte Global ringgesponnen T-shirt van katoen en polyester. Een nonchalante pasvorm en moderne geometrische kunst maken de look compleet, en de hoogwaardige zeefdruktechniek zorgt voor duurzaamheid in de loop van de tijd. Verkrijgbaar in grijs of blauw.

access_time

Replacement Hard Shell Camera Case

Deze lekvrije hardshell case is de perfecte vervanger als u de koffer die bij je GoPro is geleverd, kwijt bent geraakt of hebt beschadigd. Hij is ruim genoeg om je camera in te pakken, plus één of meerdere bevestigingen of accessoires voor het avontuur van je dag. Hij heeft ook een intern elastisch gaasvakje in het deksel voor SD-kaarten en reservebatterijen.

access_time

Soft Top Relaxed Fit Snapback

Soft Top is een jaren '80 stijl relaxed-fit snapback met een tonaal gezeefdrukt logo en een licht gebogen rand. Een ademende katoen/poly twill constructie en een zweetwerende hoofdband maken het een comfortabele dagelijkse bestuurder, met een klassieke vijf-panel constructie en een verstelbare pasvorm.

access_time

Half Dome Knit Beanie

Deze draagbare warmhoudhut voor de urban thriller is gemaakt van superzachte Polylana® vezels - een mix van maagdelijke en gerecyclede materialen die aanvoelt als wol. Bedek je pan op de berg of ga in stijl naar je plaatselijke waterplaats. Een ribgebreide afwerking en een op de kleur afgestemd geweven label brengen een vleugje verfijning in de vrije natuur.

access_time

The Staffer Logo T Shirt

Dit mega-zachte T-shirt met een moderne snit, geïnspireerd door de relaxte esthetiek en weekendklare vibe die GoPro op de kaart heeft gezet, schreeuwt: "Put me on and wear me out". De "Staff"-print geeft een leuk tintje aan deze favoriete crewneck van dit team, met een 122 grams ringgesponnen katoenmix.

access_time

Tokyo Nights Logo T Shirt

Met liefde genaaid met 100% gekamd ringgesponnen katoen, combineert het op maat gemaakte Tokyo Nights-T-shirt een moderne sfeer met Japanse pop. Het officiële Katakana GoPro-logo maakt het een uniek stuk dat je met trots kunt rocken. Voorzien van een witte zoom-tag met rode letters als een subtiele knipoog naar de vlag.

access_time

Explosion Camera Graphic T Shirt

Het Explosion-T-shirt, met een getailleerde pasvorm, een knus gevoel en een explosief ontwerp. Uberzacht, 100% gekamd ringgesponnen katoen heeft een textuur waar de rest van je garderobe misschien wel jaloers op wordt.

access_time

Blueprint Graphic Tee

Draad voor draad gebouwd met een zachte mix van ringgesponnen katoen en polyester, dit geweldig passende Blueprint graphic T-shirt trekt de looks. De hoogwaardige constructie zorgt voor een gladde textuur aan de buitenkant voor maximaal comfort binnenin. Zijn tijdloze ronde hals houdt nooit op, en jij ook niet.

access_time

Sparrow Lightweight Water Resistant Windbreaker

Sparrow is een lichtgewicht, weerbestendig windjack. Gooi deze opvouwbare schaal met capuchon in je tas voor bescherming, comfort en stijl, wat de dag ook brengt. Een geventileerde, anorakachtige snit en diepe mesh-zakken komen samen voor het ultieme in slimme laagjes. Gemaakt met een 82 gram waterbestendige stof voor bescherming en een zacht gevoel.

access_time

The Contender Zip Up Hoodie

Je zit altijd goed in de capuchon met The Contender: een ultrazacht sweatshirt met volledige ritssluiting en capuchon waarmee je je comfortzone kunt instellen. De slanke pasvorm, unisex ontwerp, geribde manchetten en tailleband geven het een strakke vorm, en een nikkel ritssluiting geeft het een gladde finishing touch.

access_time

Stash Rolltop Backpack

Stash is een flexibele, snel te laden rolltop voor onderweg. De lichtgewicht, frameloze constructie is ontworpen voor intuïtieve volumeregeling, eenvoudige laagjes en bereikbaarheid.

access_time

Storm Dry Waterproof Backpack

Storm DRY is een amfibisch ontwerp en is een gestroomlijnde, duurzame waterdichte rugzak. Het is gelast en waterdicht voor een onschatbare gemoedsrust, en een snelladende rolltop-constructie biedt tot 35L aanpasbaar volume.

access_time

Daytripper Backpack

Ontworpen voor dagelijkse avonturen, de ergovriendelijke Daytripper biedt hydratatie-compatibiliteit en gewatteerde opslag voor een laptop en essentiële uitrusting. Dit veelzijdige pakket heeft ook een zacht gevoerde tas voor camera's, een vak met ritssluiting voor opladers en sleutels, twee mesh zijvakken en een gemakkelijk toegankelijk voorvak.

access_time

Mission Backpack Duffel Bag

Mission is een 2-in-1 rugzak-duffel die stevig is gebouwd en groot genoeg is om te voldoen aan de eisen van langere reizen en grotere ladingen. Afneembare ergonomische schouderbanden maken van Mission een rugzak wanneer je er een nodig hebt, en een plunjezak als je die niet nodig hebt. Interne en externe compartimenten zorgen voor een intelligente organisatie van kleding, schoenen en uitrusting.

access_time

Sling Crossbody Bag

Sling is een strakke, minimalistische crossbody tas die je ook als heuptasje kunt dragen. Perfect voor dagelijkse avonturen, woon-werkverkeer, fietsen en meer. Dit is een moderne, lichtgewicht, weerbestendige draagoptie met ruimte voor een portemonnee, telefoon, camera en sleutels. Gecoate, weerbestendige ritsen en interne zakken met ritssluiting houden je waardevolle spullen veilig en gezond.

access_time

Tubed Insulated Water Bottle

Warme of koude hydratatie en high fives voor het avontuur dat voor je ligt. Voorzie een hele dag vol actie in de brandende hitte, de zinderende kou - of parkeer hem direct achter je bureau. Deze aarde-vriendelijke 20-ouncer (591 ml) helpt u het juiste te doen en wegwerpbekers en plastic flessen over te slaan.

access_time

Casey LITE Lightweight Camera Case

Casey LITE is een lichtgewicht, reisvriendelijke koffer voor je GoPro en accessoires. Voorzien van aanpasbare gewatteerde constructie.

access_time

Casey Semi Hard Camera Case

Casey is een beschermende, aanpasbare, door compressie gevormde koffer voor je GoPro en accessoires. Voorzien van gewatteerde constructie met een zachte tricot voering.

access_time

El Cap Logo Snapback Hat

De El Cap snapback heeft zes panelen, een gestructureerde kroon, een medium profiel en een platte klep. De geweven hoofdband voert zweet af om je comfortabel te houden en een verstelbare plastic drukknop zorgt voor een perfecte pasvorm. Gemaakt van geborsteld katoen twill, het is GoPro in den top met een geborduurd logo en GoPro naadtape aan de binnenkant.

access_time

Mezcal

Ze zijn stijlvol, gepolariseerd en ja, ze blijven drijven. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat je je zonnebril op het water verliest. Draag ze uit varen, surfen, raften of waar dan ook. Bevat drie paar lenzen met verschillende tinten voor minder verblinding en optimale prestaties, ongeacht de omstandigheden of je activiteit. Bevat een etui waarin zowel de bril als de lenzen passen.

access_time

GoPro Seeker

De GoPro Seeker rugtas is een waterbestendige rugtas die geschikt is voor elk avontuur met uw GoPro action cam. Neem hem mee tijdens het wandelen, fietsen, skiën of als je een dagje weg gaat.

access_time

GoPro Seeker 2.0

De nieuwe GoPro Seeker 2.0 rugtas is de verbeterde waterbestendige rugtas die geschikt is voor elk avontuur met je GoPro action cam. Neem hem mee tijdens het wandelen, fietsen, skiën of als je een dagje weg gaat.

access_time

GoPro Tips

Het is in het begin heel verleidelijk om allerlei accessoires te kopen die uiteindelijk niet gebruikt worden. Koop daarom als eerste een GoPro 3-Way 2.0, deze is heel divers inzetbaar en breid daarna uit met spullen die je echt mist.