GoPro Super Suit

GoPro Super Suit

De HERO5 is natuurlijk van zichzelf al 10m waterdicht. Wil je dieper duiken of wil je uber bescherming voor je GoPro, dan is de Super Suit voor jou. Beschermt tegen beschadigingen van bijvoorbeeld opspattend grind en is waterdicht tot 60m.

De GoPro Super Suit voor HERO5 Black biedt extra bescherming tijdens extreme outdoor activiteiten en diep water duiken. De Super Suit is waterdicht tot een diepte van 60 meter. Perfect voor SCUBA-activiteiten, avonturen in gebieden met fijn zand en stof, of wanneer de camera in contact kan komen met rondvliegend puin. Het is mogelijk om de waterdichte achterkant te vervangen door het Skeleton achterkant zodat u de GoPro weer via touchscreen kan bedienen. Met de waterdichte achterkant gemonteerd kunt u GoPro besturen met één knop of uw afstandbediening. De Suit is uitgevoerd met plat glas aan de voorkant zodat er geen verstoringen ontstaan.

Belangrijkste kenmerken van de GoPro Super Suit

  • Uber bescherming voor je buiten activiteiten.
  • Waterdicht tot 60m voor diep water duiken.
  • Platte glazen lens op de behuizing voor maximale scherpte boven en onder water.

Meegeleverde accessoires

  • Waterdichte achterkant, twee stuks zodat er een met de Floaty gebruikt kan worden.
  • Skeleton achterkant voor betere audio opnamen.
  • Bevestigingsgesp
  • Lange duimschroef

Image Gallery


GoPro Tips

Slowmotion is natuurlijk een heel fraai effect maar, houd er rekening mee dat een hoge frame rate (fps) veel meer licht vereist dan op normale snelheid (24/25 fps) filmen.

Ben je niet tevreden met de standaard instel mogelijkheden, gebruik dan Protune om volledige controle over de instellingen te krijgen.

Het is in het begin heel verleidelijk om allerlei accessoires te kopen die uiteindelijk niet gebruikt worden. Koop daarom als eerste een GoPro 3-Way 2.0, deze is heel divers inzetbaar en breid daarna uit met spullen die je echt mist.