GoPro Media Mod voor HERO12

Ontworpen voor vloggen, live-streaming en met bijna onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden, maakt van de HERO12, HERO11, HERO10 of HERO9 Black een productie-krachtcentrale. Hij beschikt over een ingebouwde directionele microfoon voor verbeterde spraakopname, 3,5 mm microfoonpoort, HDMI-uitgang voor weergave op externe monitoren, plus twee koudeschoenbevestigingen voor verlichting, LCD-schermen of extra microfoons.

De Media Mod beschikt over een ingebouwde directionele microfoon en een 3,5 mm microfoonpoort voor je favoriete externe microfoons. Gebruik de HDMI-out-poort voor het eenvoudig afspelen op tv of direct opnemen op een HDMI-recorder. Hij beschikt ook over twee flitsschoenen om lichten, microfoons of LCD-schermen aan te bevestigen.

Het is robuust en weerbestendig, zelfs de wind is niet opgewassen tegen deze mod. De afneembare schuimrubberen microfoonafdekking onderdrukt windvlagen tot 32 km/u.

  • De ingebouwde directionele microfoon levert kristalhelder geluid en vermindert wind- en omgevingsgeluid
  • Stevige, weerbestendige constructie die bestand is tegen de elementen
  • 2 flitsschoenen om je favoriete lampen, microfoons of LCD-schermen aan te bevestigen
  • Met de 3,5 mm microfoonpoort kan je een externe microfoon toevoegen voor verbeterde audio
  • HDMI-uit-poort om uw beelden te bekijken of af te spelen
  • Uniek en compact omhullend ontwerp voegt draagbare uitbreidbaarheid toe en zorgt voor eenvoudige montage
  • Speciaal ontworpen voor gebruik met Display Mod en Light Mod voor GERO12, HERO11, HERO10 & HERO9 Black en compatibel met accessoires van derden

Waarschuwing: Media Mod is niet waterdicht en is niet gemaakt voor gebruik onder water.

De ingebouwde USB-C poort kan worden gebruikt om de camera continue onder stroom te zetten zodat je lange opnames kan maken zoals bijvoorbeeld een dashcam. Als de camera aan het filmen is dan zal de externe stroom bron worden gebruikt en de accu zal niet bijgeladen worden. Stop je met filmen dan wordt de accu opgeladen.

Op de motor of in je sportieve auto zou je een externe microfoon bij de uitlaat kunnen plaatsen en deze op de Media Mod aansluiten voor extre vet geluid.