GoPro HERO11 Black Mini Dive Housing
© GOPRO, Inc.

GoPro HERO11 Black Mini Dive Housing

De HERO11 Black Mini is robuust en waterdicht, maar deze stoere behuizing is geschikt voor alles wat je maar kunt bedenken. Hij beschermt tegen vuil en rondvliegend puin tijdens intense actie - plus, hij is waterdicht tot 60m en perfect voor diep water duiken.

Mocht je gaan snorkelen of duiken dan is de Dive Housing een must samen met de nieuwe PolarPro DiveMaster snorkel-/duikfilters voor de HERO11 Dive Housing. Deze filters passen op de Dive Housing en zorgen voor natuurlijk kleuren bij het snorkelen en duiken. Tevens bied de Dive Housing bescherming tegen bijvoorbeeld steenslag als je de camera op de auto, motor of fiets hebt bevestigd. De frontlens van de HERO11 kan wel vervangen worden, maar voorkomen is beter dan genezen.

Belangrijkste kenmerken van de GoPro HERO11 Black Mini Dive Housing

  • Beschermt je HERO11 Black Mini tegen modder, vuil en puin tijdens extreme activiteiten
  • Waterdicht tot 60 m (196 ft) - perfect voor diep water duiken
  • Bevat een skeleton backdoor voor verbeterde audio-opname1 en gemakkelijke toegang tot het touchscreen van de camera
  • Een platte glazen lens zorgt voor scherpe, hoogwaardige beelden boven en onder water

Meegeleverde accessoires

  • Dive Housing
  • Bevestigingsgesp
  • Duimscroef

Naast de Dive Housing zijn en nog meer opties om je camera te beschermen, je vindt ze in de GoPro Bescherming post samen met opties voor de overige modellen.

Image GalleryB&W Type 4000 Outdoorkoffer voor GoPro

GoPro Tips

Geloof het of niet, sneeuw, je vingerafdruk of zelfs een waterdruppel kan een gouden moment verpesten. Als je in het water filmt, lik je de lens en wacht tot deze droog is en dompel hem dan in het water. Herhaal indien nodig. Deze simpele truc doet wonderen. Je kunt ook Rain-X® gebruiken als je het hebt. Dat werkt ook.