GoPro Dual Battery Charger + Enduro Batteries

Laad gemakkelijk twee GoPro-batterijen tegelijk op en geef je camera een extra boost. Dit pakket bevat een dubbele lader en twee geavanceerde Enduro-batterijen die de prestaties van je HERO11, HERO10 of HERO9 Black in koud weer drastisch verbeteren, zodat je ski-, snowboard- en andere winteropnamen kunt maken bij lagere temperaturen dan ooit tevoren. Ze verlengen ook de opnametijd met maximaal 40% bij gematigde temperaturen.1

access_time

GoPro Enduro Battery 2-pak

De kracht van Enduro, nu maal twee! Enduro bevat revolutionaire technologie die de prestaties van uw HERO11, HERO10 of HERO9 Black bij koude temperaturen voor sneeuwsporten en andere winterse activiteiten drastisch verbetert, terwijl de opnametijd bij gematigde temperaturen tot 40% wordt verlengd.1

access_time

Allin Box Charger voor GoPro HERO11, HERO10 & HERO9

De waterbestendige oplaadbox is voorzien van drie batterijsleuven, gelijktijdig opladen, USB-stroomingang, een microSD-kaartlezer, twee microSD-kaartsleuven en een handgreep aan de bovenkant van het deksel.

access_time

GoPro Enduro Battery

Enduro verbetert de prestaties van je HERO10 of HERO9 Black bij lage temperaturen (bijvoorbeeld bij sneeuwsporten) aanzienlijk, terwijl de opnametijden bij gematigde temperaturen worden verlengd. Abonnees besparen 20%.

access_time

GoPro USB Pass-Through Door

Verwissel de standaard GoPro-deur met de weerbestendige USB Pass-Through-deur voor meer flexibiliteit bij het vastleggen en monteren. Hiermee kun je je GoPro aansluiten op een powerbank of een andere voedingsbron om je camera door extra lange opnamesessies te laten lopen (met of zonder dat de camerabatterij is geïnstalleerd)

access_time

GoPro HERO10 & HERO9 Dual Battery Charger + Battery

De GoPro Dual Battery Charger + Battery voor HERO10 Black en HERO9 Black bestaat uit een oplader en een accu voor de GoPro HERO10 Black of HERO9 Black action cam. Met de oplader kunt u twee accu's tegelijkertijd opladen.

access_time

GoPro HERO8 Dual Battery Charger + Battery

De GoPro Dual Battery Charger + Battery voor HERO8 Black bestaat uit een oplader en een accu voor de GoPro HERO8 action cam. Met de oplader kunt u twee accu's tegelijkertijd opladen.

access_time

GoPro HERO4 Dual Battery Charger + Battery

De GoPro Dual-batterijlader voor de HERO4 is een handige lader waar u tot 2 accu’s tegelijk mee kunt opladen. Daarnaast wordt er een extra accu bij meegeleverd waardoor u er dus direct tegenaan kunt en uren gebruik kunt maken van uw GoPro HERO4.

access_time

GoPro Battery BacPac

De battery BacPac geeft je ongeveer een uur extra film tijd. Dit kan erg handig zijn als je een dagje op pad bent, je een time-lapse wilt maken of je camera op een positie heb gemonteerd waar je niet makkelijk bij komt en dan niet steeds de accu wilt vervangen.

access_time

GoPro Supercharger

Het opladen van je apparatuur kan niet snel genoeg. De GoPro Supercharger is de snelste manier om je GoPro camera op te laden dankzij de USB-C fast-charge, dit verkort het opladen met 20-70%.

access_time

GoPro HERO7 Dual Battery Charger + Battery

De GoPro Dual Battery Charger + Battery voor HERO7/HERO6/HERO5 Black en HERO (2018) bestaat uit een oplader en een accu voor de GoPro HERO action cam. Met de oplader kunt u twee accu's tegelijkertijd opladen.

access_time

GoPro Tips

Het is in het begin heel verleidelijk om allerlei accessoires te kopen die uiteindelijk niet gebruikt worden. Koop daarom als eerste een GoPro 3-Way 2.0, deze is heel divers inzetbaar en breid daarna uit met spullen die je echt mist.