GoPro Plus aanbieding
50% korting op accessoires. © gopro.com

GoPro Plus aanbieding

GoPro heeft momenteel een geweldige actie lopen. Neem een 30-dagen proef abonnement op GoPro Plus en ontvang 50% korting op je accessoires.

Je hebt vast nog het een en ander op je verlanglijstje staan. Dan is het nu een mooi moment om van deze geweldige actie te profiteren. Ga naar gopro.comen profiteer direct van deze aanbieding.

Hieronder staan enkele artikelen met hun van en voor prijs tijdens deze actie.

Dual Battery Charger + Battery

Dual Battery Charger + Battery (HERO6 Black/HERO5 Black/HERO 2018)
€ 64,99 € 32,50

GoPro 3-Way

GoPro 3-Way
€ 69,99 € 35,-

GoPro El Grande

GoPro El Grande (38in Extension Pole)
€ 59,99 € 30,-

GoPro Seeker

GoPro Seeker
€ 149,99 € 75,-

GoPro Jaws: Flex Clamp

GoPro Jaws: Flex Clamp
€ 64,99 € 32,50

GoPro Pro Handlebar Mount

GoPro Pro Handlebar / Seatpost / Pole Mount
€ 74,99 € 37,50


GoPro Plus aanbieding - 4.2 RSV_OUTOF 5 RSV_BASEDON 22 RSV_VOTES

GoPro Tips

Slowmotion is natuurlijk een heel fraai effect maar, houd er rekening mee dat een hoge frame rate (fps) veel meer licht vereist dan op normale snelheid (24/25 fps) filmen.

Geloof het of niet, sneeuw, je vingerafdruk of zelfs een waterdruppel kan een gouden moment verpesten. Als je in het water filmt, lik je de lens en wacht tot deze droog is en dompel hem dan in het water. Herhaal indien nodig. Deze simpele truc doet wonderen. Je kunt ook Rain-X® gebruiken als je het hebt. Dat werkt ook.

Het is in het begin heel verleidelijk om allerlei accessoires te kopen die uiteindelijk niet gebruikt worden. Koop daarom als eerste een GoPro 3-Way, deze is heel divers inzetbaar en breid daarna uit met spullen die je echt mist.