GoPro Mini USB Composite Cable
© GOPRO Inc.

GoPro Mini USB Composite Cable

Nog zo een leuk voor de heb accessoire is de Mini USB Composite Cabel. Met deze kabel sluit je je HERO3/HERO3+/HERO4 direct aan op je TV via de composiet aansluiting of met een scart conversie stekker. Zo kan je je beeld direct live op de TV kijken, of via een extern opname apparaat opnemen.

Heb je in je computer een video capture kaart met composiet aansluiting dan kan je je GoPro ook gebruiken om live te streamen. Voor de originele prijs van rond de € 25 niet aantrekkelijk maar, voor maar € 7,49 bij Bever is het een dan toch een leuk hebbedingetje.

De HERO3-HERO7 zijn ook via micro-HDMI aan te sluiten, al gaan deze wel voor de normale prijs van rond de € 20-30 over de toonbank. Erg handig voor live streaming al zal dit wel via een externe opname apparaat moeten lopen. De HERO7 Black ondersteund wel live streaming naar Facebook vanuit de camera.


GoPro Tips

Geloof het of niet, sneeuw, je vingerafdruk of zelfs een waterdruppel kan een gouden moment verpesten. Als je in het water filmt, lik je de lens en wacht tot deze droog is en dompel hem dan in het water. Herhaal indien nodig. Deze simpele truc doet wonderen. Je kunt ook Rain-X® gebruiken als je het hebt. Dat werkt ook.

Ben je niet tevreden met de standaard instel mogelijkheden, gebruik dan Protune om volledige controle over de instellingen te krijgen.

Een timelapse hoeft niet de hele dag te duren. 20 minuten aan foto's in een clip van 30 seconden kan net zo krachtig zijn als 24 uur aan foto's.