GoPro LCD Touch BacPac
© Andy Lee

GoPro LCD Touch BacPac

De LCD Touch BacPac is een verwisselbare touch display die moeiteloos aan de achterkant van jouw GoPro bevestigd wordt voor extra controle en toegankelijkheid. Hij is perfect om video's en foto's terug te kijken op je camera, inclusief audio en slow-motion playback.

Zie wat jouw camera ziet om shots met meer zelfvertrouwen te nemen. Camera instellingen aanpassen is makkelijk dan ooit te voren, druk simpel op het scherm. Als je hem gebruikt met Hero4 camera's kan je modi selecteren en door menu's heen navigeren met simpele vegen over het scherm.

Dit was een van mijn eerste accessoires die ik samen met mijn GoPro HERO3+ Black heb gekocht en nog geen dag spijt van gehad. Erg handig om je GoPro mee in te stellen en ook te zien wat je filmt. Inmiddels heb ik een Removu P1 die van de LCD Touch BacPac een remote schermpje maakt.
In 2014 betaalde ik nog € 99,95 voor de LCD Touch BacPac, tegenwoordig zie je hem voor rond de € 85,- maar, een aantal vestigingen van BCC hebben er nog een liggen en willen er van af voor maar € 5,-.GoPro Tips

Het is in het begin heel verleidelijk om allerlei accessoires te kopen die uiteindelijk niet gebruikt worden. Koop daarom als eerste een GoPro 3-Way, deze is heel divers inzetbaar en breid daarna uit met spullen die je echt mist.

Geloof het of niet, sneeuw, je vingerafdruk of zelfs een waterdruppel kan een gouden moment verpesten. Als je in het water filmt, lik je de lens en wacht tot deze droog is en dompel hem dan in het water. Herhaal indien nodig. Deze simpele truc doet wonderen. Je kunt ook Rain-X® gebruiken als je het hebt. Dat werkt ook.

Slowmotion is natuurlijk een heel fraai effect maar, houd er rekening mee dat een hoge frame rate (fps) veel meer licht vereist dan op normale snelheid (24/25 fps) filmen.